Μισθώσεις Ακινήτων

Διαχείριση Κτιρίων

Περισσότερα


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο Interamerican

Σκοπός - Εργο

Σκοπός του σωματείου είναι η μαζική οργάνωση, η ενημέρωση και η νόμιμη εκπροσώπηση όλων των ιδιοκτητών ακίνητης περιουσίας κάθε είδους στην περιφέρεια και το Νομό της έδρας του Σωματείου ενώπιον κάθε Αρχής και Δικαστηρίου.

Επιπλέον η μελέτη όλων των προβλημάτων που απασχολούν τους ιδιοκτήτες ακινήτων και των μελλοντικών προοπτικών για την ακίνητη ιδιοκτησία, η προβολή των θέσεων και η διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ιδιοκτητών ακινήτων, όπως αυτά κατοχυρώνονται από τους Νόμους και το Σύνταγμα της χώρας, τη Συνθήκη της Ρώμης για τα δικαιώματα του Ανθρώπου και τις άλλες διεθνείς συμβάσεις.

Επίσης η οργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα για την ικανοποίηση των δικαίων αιτημάτων των ιδιοκτητών ακινήτων Ν. Αχαϊας.

Η Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Νομού Αχαϊας, ιδρύθηκε το έτος 1979. Στα χρόνια αυτά μετρά διαρκείς αγώνες και προσπάθειες για την προάσπιση της ακίνητης ιδιοκτησίας, συχνά με επιτυχή αποτελέσματα, ενώ προσδοκά ότι με την ενίσχυση και τη στήριξη εκ μέρους των μελών της θα καταστεί περισσότερο αποτελεσματική.