Μισθώσεις Ακινήτων

Διαχείριση Κτιρίων

Περισσότερα


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο Interamerican

Ασφάλιση κοινοχρήστων

Οι περισσότεροι κανονισμοί πολυκατοικιών προβλέπουν την υποχρεωτική πυρασφάλιση των κοινοχρήστων χώρων και εγκαταστάσεών τους. Αυτό σημαίνει ότι οι διαχειριστές τους είναι υποχρεωμένοι, χωρίς να χρειάζεται απόφαση της γενικής συνέλευσης, να τους ασφαλίζουν. Το πρόγραμμα ΑΣΠΙΣ-ΠΟΜΙΔΑ δίνει τη λύση στο πρόβλημα:

Α. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

Τώρα οι διαχειριστές πολυκατοικιών μπορούν να ασφαλίζουν ακόμα και ανεξάρτητα τους κοινόχρηστους χώρους πολυόροφων κτιρίων κατοικιών ή επαγγελματικής στέγης ή ειδικών κτιρίων, με τους ίδιους προνομιακούς όρους και το ίδιο ανταγωνιστικό τιμολόγιο του προγράμματος "ΑΣΠΙΣ-ΠΟΜΙΔΑ" ανά τετραγωνικό μέτρο ασφαλιζόμενου χώρου. Όμως εκτός από την ασφάλιση της αξίας των κοινόχρηστων χώρων και εγκαταστάσεων, σύμφωνα με τους όρους του προνομιακού προγράμματος "ΑΣΠΙΣ-ΠΟΜΙΔΑ", στο πρόγραμμα ασφάλισης κοινοχρήστων χώρων προστίθενται οπωσδήποτε δύο ακόμη απόλυτα απαραίτητες καλύψεις που κατοχυρώνουν κάθε διαχειριστή και όλη τη συνιδιοκτησία από σωρεία ευθυνών:

Β. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Για ατυχήματα που τυχόν θα προξενηθούν σε τρίτους (επισκέπτες), για σωματικές βλάβες ή θάνατο και υλικές ζημιές από τη λειτουργία των κοινοκτήτων και κοινοχρήστων χώρων της πολυκατοικίας. Τρίτοι θεωρούνται επίσης και ο διαχειριστής, οι συνιδιοκτήτες, οι ένοικοι, τα μέλη των οικογενειών τους και οι θυρωροί. Ετήσιο ασφάλιστρο 1,5 ευρώ ανά διαμέρισμα, με ελάχιστο τα 45 ευρώ ετησίως.

Γ. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ

Για ατυχήματα που μπορεί να προξενηθούν σε συνιδιοκτήτες ή τρίτους από την λειτουργία του ανελκυστήρα και των εγκαταστάσεών του, με ετήσιο ολικό ασφάλιστρο 3 ευρώ ανά ανελκυστήρα.

Προϋπόθεση της συμμετοχής στο πρόγραμμα ασφάλισης κοινοχρήστων "ΑΣΠΙΣ- ΠΟΜΙΔΑ" είναι η ιδιότητα της διαχείρισης ή του διαχειριστή ατομικά ως μέλους οποιουδήποτε σωματείου της ΠΟΜΙΔΑ.