Μισθώσεις Ακινήτων

Διαχείριση Κτιρίων

Περισσότερα


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο Interamerican

MAIN PAGE

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΕΥ SHOW 2007

12-11-2007 13:51:18 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ, σας καλεί να παρευρεθείτε στη ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, που διοργανώνει την ΚΥΡΙΑΚΗ, 25η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2007 ΚΑΙ ΩΡΑ 12η μεσημβρινή, στο ξενοδοχείο "ΑΣΤΗΡ" των Πατρών, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του «MONEY SHOW».
Την συζήτηση θα διευθύνει ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων (UIPI) και Πρόεδρος της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α, Δικηγόρος, κ. Στράτος Παραδιάς, ο οποίος θα προβεί σε ενημέρωση σχετική με τις εξελίξεις στα θέματα της ακίνητης ιδιοκτησίας στον Ελληνικό και Διεθνή χώρο.
*** Σε πλήρη ανάλυση των ζητημάτων του Εθνικού Κτηματολογίου και της λειτουργίας των νέων Κτηματολογικών Γραφείων του Ν. Αχαΐας και του νέου νόμου για το Κτηματολόγιο, θα προβεί ο επίκουρος καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, και Νομικός Σύμβουλος του Εθνικού Κτηματολογίου, κ. Λάμπρος Κιτσαράς.
- Λεπτομερή ενημέρωση γύρω από τις φορολογικές εξελίξεις, (ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, Φορολογία εισοδήματος κ΄ κεφαλαίου της ιδιοκτησίας, ΦΜΑΠ, ΝΕΕΣ Αντικειμενικές αξίες, φορολογικοί έλεγχοι κ.λ.π.), θα κάνει ο φοροτεχνικός (UNION HELLAS), Αντιπρόεδρος της Πανελ. Ένωσης Φοροτεχνών Επιστημόνων, κ. Ευάγγελος Αμπελιώτης.
- Στοιχεία για το παρόν και το μέλλον του REAL ESTATE και την κατάσταση στην αγορά ακινήτων στο Νομό Αχαΐας θα παρουσιάσει ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας E-REAL ESTATES, κ. Θεμιστοκλής Μπάκας.
- Για την αντίθεση και τις ενέργειες της Ενώσεώς μας στην αυθαίρετη επιβολή αναδρομικών τελών εκ μέρους του Δήμου Πατρέων και για τις αποφάσεις των Δικαστηρίων που άλλαξαν τα δεδομένα στα θέματα της συγκυριότητας, των μισθώσεων, των απαλλοτριώσεων κ.λ.π. επί των ακινήτων, θα ενημερώσει το κοινό η Πρόεδρος της Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων και αντιπρόεδρος της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α, Δικηγόρος, κ. Κυριακή Αθανασιάδη.

Θα ακολουθήσουν αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεώς μας..

Την συγκέντρωση έχουν προσκληθεί να χαιρετήσουν ο Δήμαρχος Πατρέων, κ.Ανδρέας Φούρας, ο Νομάρχης Αχαΐας, κ.Δημήτριος Κατσικόπουλος, Βουλευτές, Δημοτικοί και Νομαρχιακοί Σύμβουλοι κ.λ.π.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και είναι βέβαιο ότι θα συμβάλει στην καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που απασχολούν τους ιδιοκτήτες του Νομού μας.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κυριακή Αθανασιάδη Βασιλική Μαχαιριώτη