Μισθώσεις Ακινήτων

Διαχείριση Κτιρίων

Περισσότερα


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο Interamerican

MAIN PAGE

Δελτίο τύπου ΠΟΜΙΔΑ για τη συνεχιση του προγράμματος ασφάλισης.

05-10-2009 12:37:26 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΟΜΑΔΙΚΗΣ" ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ "ΠΟΜΙΔΑ"

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΕRAMERICAN!

Γραφεία ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Πέμπτη, 1.10.2009, ώρα 12 μ.ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: 1 Οκτωβρίου 2009Ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων του ομίλου της ΙΝΤΕRAMERICAN κ. Γιώργος Μαυρέλης και ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτος Παραδιάς, σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΟΜΙΔΑ, αμέσως μετά την υπογραφή της συμφωνίας ανάθεσης της συνέχισης του προγράμματος "ομαδικής" ασφάλισης κτιρίων "ΠΟΜΙΔΑ" δήλωσαν τα εξής:

Η ιδιωτική ασφάλιση στη χώρα μας αρχίζει να βρίσκει το δρόμο της επούλωσης των πληγών που άνοιξε η πρόσφατη κρίση. Είμαστε σήμερα, μόλις 10 ημέρες μετά, στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το πρωτοποριακό πρόγραμμα "ομαδικής" ασφάλισης κτιρίων των μελών της ΠΟΜΙΔΑ, το οποίο υλοποιείτο από την ασφαλιστική εταιρεία "ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΑΖ" από το 2004 μέχρι τώρα, ανατίθεται και συνεχίζεται από σήμερα από την ΙNTERAMERICAN, με νέους βελτιωμένους όρους και παροχές.

Όλοι οι μέχρι σήμερα ασφαλισμένοι στο πρόγραμμα που είχαν πληρώσει τα ασφάλιστρά θα καλύπτονται πλήρως για κάθε ζημιά τους, αρκεί να προσέλθουν εγκαίρως για την κατάρτιση νέας ασφαλιστικής σύμβασης. Σε κάθε περίπτωση η συμφωνία ΠΟΜΙΔΑ-INTERAMERICAN εξασφαλίζει την ελαχιστοποίηση ή και την εκμηδένιση της απώλειας καταβεβλημένων ασφαλίστρων από τα ασφαλισμένα μέλη. Συγκεκριμένα τα καταβεβλημένα και μη δεδουλευμένα ασφάλιστρα αξιοποιούνται σε ποσοστό 50 έως και 100%.

Βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος ομαδικής ασφάλισης κτιρίων "ΠΟΜΙΔΑ" είναι οι 30 περίπου και πλέον εξαιρετικές καλύψεις του, σε συνδυασμό με το ασυναγώνιστο χαμηλό κόστος του, που το κάνει προσιτό σε κάθε ιδιοκτήτη, οικογένεια και επιχειρηματία.Η ΠΟΜΙΔΑ και η ΙΝΤΕΡΑΜΕRΙCANΚαλούν όλους τους ασφαλισμένους στο πρόγραμμα να προσκομίσουν μέχρι 30.11.2009 και να καταθέσουν τα συμβόλαια ασφάλισης και τις αποδείξεις πληρωμής που έχουν στα χέρια τους και να υπογράψουν αίτηση κατάρτισης νέας σύμβασης ασφάλισης στο πρόγραμμα "ΠΟΜΙΔΑ". Η κατάθεση των εγγράφων θα γίνεται στα γραφεία της ΠΟΜΙΔΑ στην Αθήνα (Σοφοκλέους 15) και στα συνεργαζόμενα γραφεία της INTERAMERICAN σε όλη τη χώρα.Ο πλήρης κατάλογος των προσφερομένων καλύψεων και η κάθε αναγκαία λεπτομέρεια για την εφαρμογή του προγράμματος θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της ΠΟΜΙΔΑ www.idioktisia.gr