Μισθώσεις Ακινήτων

Διαχείριση Κτιρίων

Περισσότερα


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο Interamerican

MAIN PAGE

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

05-10-2009 12:39:23 Η ΠΟΜΙΔΑ και η INTERAMERICAN καλούν όλους τους ασφαλισμένους στο προηγούμενο πρόγραμμα ασφάλισης κτιρίων της ΠΟΜΙΔΑ, προκειμένου να μην μείνουν ακάλυπτοι, να προσκομίσουν άμεσα τα συμβόλαια ασφάλισης και τις αποδείξεις πληρωμής που έχουν στα χέρια τους και να συμπληρώσουν και να υπογράψουν την αίτηση νέας ασφάλισης στο πρόγραμμα, επωφελούμενοι από τη διαδικασία αναγνώρισης ασφαλίστρων, ως εξής:

Για την περιοχή της Αττικής η κατάθεση των εγγράφων θα γίνεται από τη Δευτέρα 5.10.2009 στα κεντρικά γραφεία της ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου. Μπορεί να γίνεται όμως και αποστολή με συστημένη επιστολή προς: ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15, ΑΘΗΝΑ 10551, που θα περιέχει συμβόλαιο, απόδειξη ασφαλίστρων και νέα αίτηση.

Για την υπόλοιπη χώρα στα τοπικά γραφεία των σωματείων ιδιοκτητών ακινήτων και στα κατά τόπους συνεργαζόμενα γραφεία της INTERAMERICAN.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται συνεχώς από την ιστοσελίδα μας για κάθε νεώτερη διαδικαστική εξέλιξη. Τηλέφωνα πληροφοριών 210 3230400 & 210 9902900.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: insurance@pomida.gr

Για άμεση μεταφορά σας στο νέο πρόγραμμα ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ "ΠΟΜΙΔΑ" ΤΗΣ INTERAMERICAN, τυπώστε, συμπληρώστε και καταθέστε ή ταχυδρομείστε στην ΠΟΜΙΔΑ, μαζί με το συμβόλαιο και την απόδειξη ασφαλίστρων, το υπόδειγμα αίτησης που αντιστοιχεί στο είδος ακινήτου που θέλετε να διατηρήσετε ασφαλισμένο