Μισθώσεις Ακινήτων

Διαχείριση Κτιρίων

Περισσότερα


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο Interamerican

MAIN PAGE

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ.

26-10-2009 20:48:00 Σύντομη αναβολή της έναρξης υλοποίησης του προγράμματος επιδότησης της ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων κατοικιών, μέχρις ότου εξευρεθούν οι απαιτούμενοι πόροι, προέκυψε από ευρεία σύσκεψη των εμπλεκομένων φορέων την 21.10.2009 υπό την προεδρία των Υφυπουργών Ενέργειας κ. Γιάννη Μανιάτη και Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας κ. Σταύρου Αρναουτάκη με συμμετοχή της ΠΟΜΙΔΑ που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό της κ. Στράτο Παραδιά και τον ενεργειακό της σύμβουλο Μηχ/λόγο Μηχανικό κ. Σταμάτη Περδίο. Πέρα από την επιδότηση που θα αφορά μόνον τα κτίρια σε περιοχές χαμηλής αντικειμενικής αξίας, η ΠΟΜΙΔΑ τόνισε ότι ο βασικός κινητήριος μοχλός μπορεί να είναι μόνον η θέσπιση φορολογικής απαλλαγής του 100% των δαπανών κατά 20% ετησίως, για όλους δε ενημέρωση, απαλλαγή από γραφειοκρατία, άδειες, τέλη κλπ. Την ανάγκη άμεσης ενεργοποίησης του προγράμματος ζήτησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι εκπρόσωποι των βιομηχανικών και βιοτεχνικών κλάδων της οικοδομής.

Το πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί προέβλεπε επιδότηση 30-50% του κόστους υλικών θερμομόνωσης της εξωτερικής τοιχοποιίας και της στέγης, της αντικατάστασης των παλαιών κουφωμάτων με διπλά τζάμια νέας τεχνολογίας, του καυστήρα και ηλιακού θερμοσίφωνα, ή ισοδύναμη φορολογική απαλλαγή για την ενεργειακή αναβάθμιση ιδιωτικών κτιρίων κατοικιών κατασκευής προ του 1980 και με τιμή ζώνης το πολύ έως 1.500 ευρώ / τ.μ.