Μισθώσεις Ακινήτων

Διαχείριση Κτιρίων

Περισσότερα


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο Interamerican

MAIN PAGE

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ "ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ" Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ-ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΕΣ

27-01-2010 13:25:34 Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και χωρίς την παραμικρή αλλαγή ολοκληρώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η ψήφιση του νομοσχεδίου για τη φορολογία γονικών παροχών, δωρεών και κληρονομιών. Το νομοθέτημα προβλέπει αφορολόγητο 150.000 ευρώ, φορολογικούς συντελεστές 1-10% αλλά και τον συνυπολογισμό των προγενεστέρων γονικών παροχών κλπ. από το 1990, την κατάργηση του αφορολόγητου των χρηματικών δωρεών, και αναδρομική ισχύ του από 8.1.2010.

Μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της βουλής ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ Στράτος Παραδιάς, τόνισε ότι η ρύθμιση έχει τρία σημεία με αντισυνταγματικό χαρακτήρα, γιατί έρχεται σε αντίθεση με την ισότητα των πολιτών, αφού άλλου είδους περιουσιακά στοιχεία μεταβιβάζονται σχεδόν αφορολόγητα, την προστασία της οικογένειας και την απαγόρευση αναδρομικότητας σε συνδυασμό με τον συνυπολογισμό των γονικών παροχών από το 1990! Επίσης τόνισε ότι η όποια ισορροπία του θα ανατραπεί σε βάρος των φορολογουμένων από την επικείμενη αύξηση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων.