Μισθώσεις Ακινήτων

Διαχείριση Κτιρίων

Περισσότερα


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο Interamerican

MAIN PAGE

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

18-02-2010 12:33:15 Εξοντωτικό ετήσιο φόρο ακίνητης περιουσίας, με το πιο εφιαλτικό σενάριο φορολόγησης που αρχίζει από τις 400.000 ευρώ και με συντελεστή που φθάνει το 1% ετησίως από τις 800.000 ευρώ, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων μέτρων ο Υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

"Ενώ ελπίζαμε ότι η οικονομική πολιτική θα δίνει όραμα και προοπτικές σε όλους, με οδύνη διαπιστώνουμε ότι η επιβολή για τέταρτη φορά του ΦΜΑΠ, με δημευτικούς αυτή τη φορά συντελεστές και προσχηματικό αφορολόγητο, που ανακοινώθηκε σήμερα, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε αφανισμό την μικρομεσαία ακίνητη περιουσία, και κατεδαφίζει κάθε ελπίδα ανάκαμψης της οικοδομής και κατ΄επέκταση της οικονομίας μας", δήλωσε ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ Στράτος Παραδιάς. "Η καθιέρωση βαρύτατων φορολογικών συντελεστών, έως και 1% ετησίως από τα 800.000 ευρώ, εν γνώσει του ότι μέγας αριθμός υπαγομένων δεν έχει έσοδα για να τον καταβάλει, σημαίνει ότι η ακίνητη ιδιοκτησία φεύγει μοιραία από τα χέρια των εκατοντάδων χιλιάδων φορολογουμένων σε όλη τη χώρα που αδυνατούν να πληρώσουν τον υπέρογκο αυτό φόρο, για να καταλήξει στα χέρια των οικονομικά ισχυρών που καραδοκούν να την ιδιοποιηθούν αντί πινακίου φακής. Πιστεύω ότι ο παράλογος και καταστρεπτικός αυτός φόρος, ο οποίος απειλεί με πλήρη απαξίωση το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο του ελληνικού λαού, την ακίνητη ιδιοκτησία του, θα καταρρεύσει συντομότερα από τις τρεις προηγούμενες φορές..."

ΠΗΓΗ : Ιστοσελίδα ΠΟΜΙΔΑ