Μισθώσεις Ακινήτων

Διαχείριση Κτιρίων

Περισσότερα


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο Interamerican

MAIN PAGE

ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ & Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ. ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟ 4% ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ?

02-03-2010 11:14:50 Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 25.2 ο φορολο γικός διάλογος με τη συνεδρίαση της Κεντρικής Ομάδας Συντονισμού για τη Φορολογική Μεταρρύθμιση παρουσία του Υπουργού κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στην οποία συμμετείχε και η ΠΟΜΙΔΑ με τον Πρόεδρο και ομάδα στελεχών της. Ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτος Παραδιάς ανέπτυξε τις προτάσεις της οργάνωσης (δείτε παρακάτω), ζητώντας να μην επιβαρυνθούν υπέρμετρα οι ιδιοκτήτες ακινήτων, με πολλαπλούς φόρους τους οποίους δεν θα έχουν καμιά δυνατότητα να πληρώσουν, ιδίως λόγω της επικείμενης επαναφοράς του ετήσιου ΦΜΑΠ με αρπακτική κλιμάκωση!
Σύντομα ο Πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τα τελικά μέρα και θα αρχίσει η σταδιακή ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Υπ. Οικονομικών τμημάτων του κειμένου του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, και θα υπάρξει ολιγοήμερη προθεσμία υποβολής παρατηρήσεων και υπομνημάτων. Στη συνέχεια το τελικό κείμενο του φορολογικού νομοσχεδίου θα κατατεθεί στη Βουλή για να ψηφιστεί πριν από τις διακοπές του Πάσχα.
Εν τω μεταξύ το φως της δημοσιότητας είδαν πληροφορίες ότι το νέο τεκμήριο για την ιδιοκατοίκηση κυρίας και δευτερεύουσας κατοικίας ενδέχεται να καθοριστεί στο 4% της αντικειμενικής αξίας των ακινήτων. Τυχόν υιοθέτηση του μέτρου, πέρα από τα δυσμενή αποτελέσματά του σε όσους μένουν (ως ιδιοκτήτες ή και ενοικιαστές) σε περιοχές με αυξημένες αντικειμενικές, και διαθέτουν και κάποια εξοχική κατοικία, χωρίς απαραίτητα να έχουν μεγάλα εισοδήματα, θα σημαίνει ότι κάθε μελλοντική αύξηση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων θα αυξάνει ΚΑΙ το τεκμήριο διαβίωσης!

Πηγή: Ιστοσελίδα ΠΟΜΙΔΑ