Μισθώσεις Ακινήτων

Διαχείριση Κτιρίων

Περισσότερα


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο Interamerican

MAIN PAGE

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΘΡΟ 43 π.δ. 34/95 ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΗ ΕΠΑΓΓ. ΣΤΕΓΗΣ! ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 22 ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ "ΜΕΓΑΛΟΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ"!

09-06-2010 13:36:50 Ψηφίστηκε στη Βουλή, και μάλιστα με διάφορες μεταβατικές προσθήκες (παραιτήσεις-διατηρητέα), αλλά χωρίς να καταλαμβάνει τις ήδη ασκηθείσες καταγγελίες, η διάταξη για τη διαδικασία πρόωρης αποχώρησης ενοικιαστών. Η δημοσίευσή της αναμένεται στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου 2010. Εν τω μεταξύ 22 ελληνικές και ξένες εταιρείες ανάπτυξης και διαχείρισης ακίνητης περιουσίας, καθώς και τρεις επαγγελματικές ενώσεις, απέστειλαν στην Υπουργό Οικονομίας κα Κατσέλη επιστολή διαμαρτυρίας στην οποία εκφράζουν την πλήρη διαφωνία τους για την «αιφνίδια προσθήκη, και μάλιστα χωρίς προηγούμενη διαβούλευση, στο άρθρο 17 του Νομοσχεδίου για την ‘Απλοποίηση διαδικασιών σύστασης προσωπικών και κεφαλαιουχικών εταιριών και άλλες διατάξεις’ των όρων που αναφέρονται στο δικαίωμα καταγγελίας μίσθωσης εκ μέρους του μισθωτή παρότι έχει παραιτηθεί από το δικαίωμά του αυτό, καθώς και στο δικαίωμα καταγγελίας σε περιπτώσεις μισθώσεων διατηρητέων ακινήτων», επισημαίνοντας τις «καταστροφικές και αντιαναπτυξιακές συνέπειες που θα επιφέρει στην ελληνική οικονομία».