Μισθώσεις Ακινήτων

Διαχείριση Κτιρίων

Περισσότερα


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο Interamerican

MAIN PAGE

FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2010

28-07-2010 11:21:13 Η οργανωτική επιτροπή του FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2010 με χαρά σας ανακοινώνει τη διοργάνωση του καθιερωμένου ετήσιου πολυσυνεδρίου-έκθεση της Πάτρας, στις 16 & 17 Οκτωβρίου 2010, στο γνώριμο χώρο του ξενοδοχείου Αστήρ. (Ειδικά φέτος το Forum Ανάπτυξης θα πραγματοποιηθεί λίγο νωρίτερα από τις συνηθισμένες ημερομηνίες, λόγω των αυτoδιοικητικών εκλογών του προσεχούς Νοεμβρίου).
ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
είναι η Kεντρική Θεματική Ενότητα που προτείνουν οι οργανωτές για τις εργασίες του FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2010.
Στην κατεύθυνση αυτή θα αναζητηθούν ο ρόλος και η συμβολή που μπορούν να έχουν:
– Οι δυναμικές παραγωγικές δραστηριότητες και υπηρεσίες.
– Οι πολιτικές, αυτοδιοικητικές και συνδικαλιστικές δυνάμεις
– Η δημόσια διοίκηση
– Τα κοινοτικά και εθνικά προγράμματα
– Οι νέες ενεργειακές προκλήσεις
– Η καινοτομία και η έρευνα
– Η εκπαίδευση και επιμόρφωση -δημόσια και ιδιωτική-
– Τα τοπικά -ιστορικά, πολιτιστικά και περιβαλλοντικά - πλεονεκτήματα
– Η περιφερειακή και διαπεριφερειακή συνεργασία
– Οι εθελοντικές οργανώσεις και συλλογικότητες
– Η ποιότητα -ως αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση- πάντα και παντού.
Στα πλαίσια φυσικά του πολυσυνεδρίου θα συνεχίσει τη λειτουργία του ο καταξιωμένος θεσμός του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ. Ειδικά φέτος οι εργασίες του θα είναι αφιερωμένες στον «Καλλικράτη» με στόχο των διοργανωτών να εντάξουν στην συζήτηση για την «Στροφή στην Πραγματική Οικονομία» και τους πρωταγωνιστές του νέου τοπίου, που ανατέλλει στην τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση.
Καθ’ όλη τη διάρκεια των διήμερων συνεδριακών εκδηλώσεων θα λειτουργεί το Εκθεσιακό τμήμα του FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, που φέτος θα είναι ριζικά αναμορφωμένο και θα αναπτυχθεί κυρίως στο ισόγειο του ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ, σε ένα νέο χώρο, με μεγαλύτερη λειτουργικότητα και πλήρη επισκεψιμότητα.
Ανανεωμένος και περισσότερο λειτουργικός θα είναι φέτος και ο συνεδριακός χώρος του FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, που θα αναπτυχθεί πλήρως στις αίθουσες του ημιορόφου του ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ.
Στην περαιτέρω ανανέωση του FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2010 θα συμβάλει και η αρμονική ένταξη στις εργασίες του των ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ, του ειδικού οπτικοακουστικού ενθέτου, που στην περσινή πρώτη δοκιμαστική εμφάνισή του έτυχε θετικής υποδοχής από τους χιλιάδες επισκέπτες του FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
Επίσης στις φετινές εκδηλώσεις θα υπάρχει πλήρης αξιοποίηση των δυνατοτήτων της σύγχρονης τεχνολογίας για ενδοσυνεδριακές προβολές και ζωντανές διαδικτυακές μεταδόσεις των εργασιών του πολυσυνεδρίου-έκθεσης.


Με εκτίμηση
Παναγιώτης Γιαλένιος
Υπεύθυνος Forum Ανάπτυξης