Μισθώσεις Ακινήτων

Διαχείριση Κτιρίων

Περισσότερα


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο Interamerican

MAIN PAGE

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

06-09-2010 11:30:45 Υπεγράφη η σχετική ΚΥΑ και ξεκινά τελικά τον Οκτώβριο 2010 το πρόγραμμα του Υπ. Περιβάλλοντος & Κλιμ. Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ" για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών κατασκευής έως και 1980, που ανήκουν κυρίως σε ιδιοκτήτες χαμηλών εισοδημάτων. Το πρόγραμμα προβλέπει ως κίνητρα κατά κατηγορία, άτοκα ή χαμηλότοκα δάνεια και επιδοτήσεις 15-30%. Πληροφορίες για το πρόγραμμα δίνονται στους πολίτες από το ειδικό HELP DESK του ΥΠΕΚΑ, τηλ. 801 11 36300.

Η ΠΟΜΙΔΑ, στην προσπάθειά της να βοηθήσει τα μέλη της σε όλη τη χώρα να υλοποιήσουν την ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση των υφισταμένων κτιρίων τους, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα αυτό, ή και αυτόνομα, με δημόσια προκήρυξή της (30-3-2010), δημιούργησε το εκπτωτικό πρόγραμμα «ΠΟΜΙΔΑ ΟΙΚΟ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ» που δίνει τη δυνατότητα στα μέλη των σωματείων της να προμηθευτούν τα σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους. Το πρόγραμμα ΟΙΚΟ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ λειτουργεί είτε συμπληρωματικά προς το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον», για όσα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ ενταχθούν σε αυτό, είτε αυτόνομα, για όσα μέλη μας θελήσουν να προχωρήσουν σε ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων χωρίς κρατική ενίσχυση αλλά με ευνοϊκούς όρους και εκπτώσεις στο κόστος υλικών και υπηρεσιών.

Στο πρόγραμμά μας αυτό, που θα αρχίσει να ισχύει από 1.10.2010, έχουν δηλώσει συμμετοχή μερικές από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς, με υλικά και προιόντα που παράγονται στη χώρα μας. Η ΠΟΜΙΔΑ θα εξετάσει αιτήσεις συμμετοχής και από τυχόν άλλες σχετικές ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις έως την έναρξη λειτουργίας του προγράμματος.