Μισθώσεις Ακινήτων

Διαχείριση Κτιρίων

Περισσότερα


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο Interamerican

MAIN PAGE

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

14-02-2011 21:29:26 Όπως τόνισαν οι ενεργειακοί επιθεωρητές Αθανάσιος Καούρης και Γεώργιος Καούρης και η Πρόεδρος της Ε.Ι.Α.Ν.Α Κυριακή Αθανασιάδη, το ενεργειακό πιστοποιητικό μπήκε στη ζωή μας και πλέον οι ιδιοκτήτες υποχρεούνται στην έκδοσή τους για πλήθος συναλλαγών (αγοραπωλησίες, δωρεές, γονικές παροχές, μισθώσεις κλπ), που αφορούν στα ακίνητά τους. Επίσης οι αρμόδιοι ενεργειακοί επιθεωρητές απαντώντας στις ερωτήσεις των μελών μας αναφέρθηκαν αναλυτικά στις προϋποθέσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα αναβάθμισης παλαιών κατοικιών «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ» του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και κλιματικής Αλλαγής, που λήγει την 31/3/2011.
Την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011 και ώρες 19.00 έως 21.00, θα επαναληφθεί η ίδια ενημερωτική συγκέντρωση στα γραφεία της Ενώσεώς μας.
Σημειώνεται ότι από το γραφείο ενημέρωσης της Ένωσης (Μιαούλη 43-45 και Μαιζώνος) θα δίδονται στα μέλη μας πληροφορίες, που αφορούν τους ιδιοκτήτες, θα διατίθεται το μητρώο των προσωρινών ενεργειακών επιθεωρητών και ενημερωτικό υλικό για ιδιοκτησιακά θέματα.