Μισθώσεις Ακινήτων

Διαχείριση Κτιρίων

Περισσότερα


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο Interamerican

MAIN PAGE

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΑΝΑ

05-11-2012 10:35:42 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Η ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ, μέλος της ΠΟΜΙΔΑ, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην ΕΤΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των μελών της και όλων των ενδιαφερομένων ιδιοκτητών ακινήτων της Αχαΐας, την ΚΥΡΙΑΚΗ, 25η NOEMBΡIOY 2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 12μ. στο ξενοδοχείο "ΑΣΤΗΡ" Πατρών, στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου «FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - 15ο MONEY SHOW ΠΑΤΡΑΣ», με τα εξής θέματα:

* Πολλαπλή φορολόγηση της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας – ΦΑΠ + ΕΕΤΗΔΕ = ΝΕΟΣ ΦΑΠ (3 δις), φόρος ιδιοκατοίκησης, φορολόγηση απρόσοδων ακινήτων, αντικειμενικές αξίες, δυνατότητα παραχώρησης ακινήτων στο δημόσιο σε εξόφληση φόρων.

* Μισθώσεις ακινήτων, νέες διατάξεις για διαταγή απόδοσης μισθίου, μειώσεις στα μισθώματα. Έργο και λειτουργία Επιτροπών Διακανονισμού εμπορικών μισθώσεων, εκχώρηση απαιτήσεων από μισθώματα στο Δημόσιο.

* Νέα αναγκαστική μείωση στα ενοίκια των δημοσίων υπηρεσιών.

* «Κατεδάφιση» εμπορικών αξιών της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας.

* Αίτημα καθιέρωσης διαδικασίας αυτοματοποιημένης διαδικτυακής έκδοσης ενεργειακού πιστοποιητικού (ΠΕΑ) για τις μισθώσεις κτιρίων.

* Διαχείριση κτηρίων, διαφορές συνιδιοκτητών, μη πληρωμή κοινόχρηστων δαπανών.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

1.ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, τ. Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών.

2.ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΧΙΟΝΗΣ, Αναπλ. Καθηγητής στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Δημοκρίτειου Παν/μίου Θράκης, αντιπρόεδρος Δ.Σ της ΠΟΜΙΔΑ.

3.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΛΑΧΑΚΗΣ, Πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου.

4.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΚΟΣ, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, μέλος του Δ.Σ της Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων Ν. Αχαΐας (Ε.Ι.Α.Ν.Α).

5.ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ, Δικηγόρος, Πρόεδρος της Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων Ν. Αχαΐας (Ε.Ι.Α.Ν.Α).

Τις εργασίες της συγκέντρωσης, στην οποία έχουν προσκληθεί και θα παραστούν οι αρχές και φορείς του Ν. Αχαΐας, θα συντονίσει ο δικηγόρος Αθηνών κ. ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΔΙΑΣ, Πρόεδρος της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α και της Διεθνούς Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων (UIPI).

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κυριακή Αθανασιάδη Περικλής Καραγεωργόπουλος