Μισθώσεις Ακινήτων

Διαχείριση Κτιρίων

Περισσότερα


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο Interamerican

MAIN PAGE

TO 42ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ UIPI ΣΤΗ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ, 19-22/9/2013: «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ”, με ομιλητή τον Νouriel Roubini ! Δηλώστε τώρα συμμετοχή!

17-06-2013 16:43:07 ΣΤΗ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ θα διεξαχθεί στις 19-22 Σεπτεμβρίου το 42ο Διεθνές Συνέδριο της Διεθνούς Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων, με θέμα: «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ”. Παράλληλα θα εορταστούν τα 90χρονα της UIPI και τα 125 χρόνια της ιστορικής Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων της Λισσαβώνας (ALP).
ΒΑΣΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ για το θέμα του συνεδρίου θα είναι ο διάσημος οικονομολόγος Nouriel Roubini, o οποίος είχε προβλέψει με ακρίβεια την παγκόσμια οικονομική κρίση. Ομιλητές στο Συνέδριο θα είναι επίσης ο ειδικός Σύμβουλος της Ευρωπαικής Επιτροπής για τη φορολογία ακινήτων κ. João Nogueira Martins, η διευθύντρια του Γραφείου Eυρωπαικών Υποθέσεων της UIPI στις Βρυξέλλες κα Emmanuelle Causse, και άλλοι ειδικοί προσκεκλημένοι. Το Συνέδριο θα ανοίξουν με ομιλίες τους ο πρόεδρος της UIPI και της ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτος Παραδιάς και ο πρόεδρος της ALP Dr. Luis Menezes Leitao.
ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ προβλέπεται για τους συμμετέχοντες, όπως πάντοτε, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων φαγητό και ποτά κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων, κρουαζιέρα στο Κασκάις με γεύμα στο πλοίο, επίσκεψη στο ακρωτήριο Κάμπο Ρόκα, το δυτικότερο σημείο της Ευρωπαικής ηπείρου και στο ανάκτορο της Σίντρα, και επίσημο δείπνο λήξης του συνεδρίου με παραδoσιακή μουσική fados.
Το σημαντικότερο στοιχείο όμως θα είναι η μοναδική φιλοξενία των Πορτογάλων διοργανωτών φίλων μας, που έχει μείνει αλησμόνητη σε όσα στελέχη μας έλαβαν μέρος στο αξέχαστο 32ο Διεθνές Συνέδριο του 1988!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του συνεδρίου σε μια εκπληκτική παρουσίαση στην διεύθυνση:http://lisboncongress2013.alp.pt/
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο συνέδριο μπορούν να δηλώσουν όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη των σωματείων της ΠΟΜΙΔΑ, μέσω του Γραφείου Ενημερώσεως της ΠΟΜΙΔΑ (Σοφοκλέους 15, τηλ. 210-3213211, mail@pomida.gr) και των ιστοσελίδων www.pomida.gr και www.uipi.com .
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ δήλωσης συμμετοχής με μειωμένο κόστος μέχρι την 30ή Ιουνίου 2013 και με προσαύξηση +15% μετά. ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ επίσης την κατά το ενωρίτερο δυνατόν κράτηση δωματίων σε ειδικές τιμές στο ξενοδοχείο ALTIS ***** όπου θα διεξαχθεί το συνέδριο, μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου, καθώς και αεροπορικών εισιτηρίων.