Μισθώσεις Ακινήτων

Διαχείριση Κτιρίων

Περισσότερα


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο Interamerican

MAIN PAGE

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΜΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ: ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΙΣ Δ.Ο.Υ., ΟΧΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΩΝ!

13-01-2014 19:42:58 Από 1.1.2014 καταργήθηκε η προσκόμιση και θεώρηση των ιδιωτικών μισθωτηρίων εντός 30 ημερών στις Δ.Ο.Υ. γιατί αντικαταστάθηκε από την ηλεκτρονική καταχώρηση εκ μέρους των εκμισθωτών, των βασικών πληροφοριακών στοιχείων των μισθωτηρίων στη βάση δεδομένων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, μέχρι το τέλος του επόμενου ημερολογιακού μήνα από την ημερομηνία σύνταξής τους.
Η διαδικασία αυτή δεν καταργεί την ανάγκη υπογραφής έγγραφου μισθωτηρίου που να καταγράφει τις λεπτομερείς συμφωνίες των συμβαλλομένων, και να κατοχυρώνει τα εκατέρωθεν συμφέροντά τους, τόσο στις μισθώσεις κατοικιών, όσο και, όλως ιδιαιτέρως, στις μισθώσεις κάθε είδους επαγγελματικών ακινήτων.
Η ΠΟΜΙΔΑ επεξεργάζεται και θέτει στη διάθεση των μελών της νέα υποδείγματα μισθωτηρίων κατοικιών και επαγγελματικών ακινήτων τα οποία βοηθούν σημαντικά και στην ευχερή καταχώρηση όλων των απαιτούμενων πληροφοριακών στοιχείων στη βάση δεδομένων της ΓΓΠΣ.
Η διάθεση των νέων υποδειγμάτων γίνεται από το Γραφείο Ενημερώσεως της ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου και από την σελίδα μελών της ιστοσελίδας www.pomida.gr Η νέα διαδικασία θα αναλυθεί στο 31ο Συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ, το Σάββατο 25.1.2014, στις 10 π.μ. στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, Πανεπιστημίου 52.