Μισθώσεις Ακινήτων

Διαχείριση Κτιρίων

Περισσότερα


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο Interamerican

MAIN PAGE

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ 31ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, 10 π.μ. ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 52

13-01-2014 19:50:51 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. προσκαλεί τα μέλη των σωματείων της να λάβουν μέρος στο 31o ετήσιο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ της που θα διεξαχθεί στην Αθήνα το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014, και ώρα 10.00 π.μ. στη μεγάλη αίθουσα του Ξενοδοχείου "TITANIA", Πανεπιστημίου 52, Αθήνα, μαζί με την Γενική Συνέλευση της Ενώσεως Ιδιοκτητών Ελλάδος, 40 ημέρες μετά την ψήφιση του νόμου 4223/2013 για τον "Ενιαίο Φόρο Ακινήτων"!
Στόχος του Συνεδρίου είναι ενημέρωση των ιδιοκτητών ακινήτων για το φόρο αυτό και όλα τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, και ιδιαίτερα τα σημαντικά και ανεπίλυτα προβλήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή του δημευτικού νόμου για τον "Ενιαίο Φόρο Ακινήτων", ο οποίος στην πραγματικότητα είναι διπλός για μεγάλη μερίδα φορολογουμένων και δημιουργεί διπλάσια επιβάρυνση σε σχέση με το έτος 2013, σε βάρος ιδιοκτητών με αστικά ξενοίκιαστα ακίνητα και οικόπεδα.
Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ:
1. Διπλός «Ενιαίος» Φόρος Ακίνητης Περιουσίας. Δημευτική φορολόγηση αστικής ιδιοκτησίας, οικοπέδων-απρόσοδων ακινήτων, με ανύπαρκτες αντικειμενικές αξίες, πρόστιμα, κατασχέσεις, πλειστηριασμοί και ποινές φυλάκισης σε όσους αδυνατούν να πληρώσουν.
2. Ζητήματα αντισυνταγματικότητας του «Ενιαίου» φόρου – δυνατότητα δικαστικών προσφυγών.
3. Πρόταση ΠΟΜΙΔΑ για αποποινικοποίηση της αντικειμενικής αδυναμίας πληρωμής του φόρου.
4. Φόρος υπεραξίας στις πωλήσεις ακινήτων, τεκμήριο αγοράς ακινήτου βάσει αντικειμενικής αξίας.
5. Αυτοτελής φορολόγηση μισθωμάτων, εκχώρηση ανείσπρακτων μισθωμάτων στο Δημόσιο, ηλεκτρονική κατάθεση μισθωτηρίων.
6. Απελευθέρωση των νέων εμπορικών μισθώσεων, Επιτροπές Διακανονισμού Μισθώσεων.
7. Οικοδομή και κτηματαγορά στην Ελλάδα. Τι πρέπει να γίνει για να υπάρξει μέλλον;
8. Δήλωση των αυθαιρέτων με το νέο νόμο 4178/2013, ενεργειακά πιστοποιητικά.
9. Διαχείριση κτιρίων, προβλήματα κοινόχρηστης θέρμανσης, διαφορές – οφειλές συνιδιοκτητών.
10. «ΠΟΜΙΔΑ-ΙΝΤΕRAMERICAN» πρόγραμμα «ομαδικής ασφάλισης κτιρίων μελών σωματείων μας.
Θα υπάρξουν ειδικοί ομιλητές που θα αναλύσουν τα παραπάνω θέματα. Στο τέλος θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήσεις μελών για μισθωτικά, φορολογικά και τεχνικά θέματα.
Η ετήσια συνδρομή έτους 2014 (40 ευρώ - 25 ευρώ για τα ασφαλισμένα μέλη, μπορεί να καταβληθεί μέσω της ιστοσελίδας μας www.pomida.gr στο Γραφείο Ενημερώσεως της ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, 4ος όροφος μέχρι τη Συνέλευση, στη Γραμματεία του Συνεδρίου, ή στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ κατά την προσέλευση των μελών μας.
Λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων, η παρουσία όλων είναι απαραίτητη!