Μισθώσεις Ακινήτων

Διαχείριση Κτιρίων

Περισσότερα


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο Interamerican

MAIN PAGE

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ ΣΤΟ ΤΙΤΑΝΙΑ!

26-01-2015 14:16:34 Τα Διοικητικά Συμβούλια της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. και της Ενώσεως Ιδιοκτητών Ελλάδος προσκαλούν τα μέλη των σωματείων ιδιοκτητών ακινήτων να λάβουν μέρος στο 32o ετήσιο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ της, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα το Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 10 π.μ. , στο Ξενοδοχείο TITANIA, Πανεπιστημίου 52, μαζί με την Γενική Συνέλευση των μελών της Ενώσεως Ιδιοκτητών Ελλάδος, για ενημέρωσή τους στα εξής σημαντικά θέματα:
1. ΕΝΦΙΑ: Διπλός φόρος στην αστική ακίνητη περιουσία. Δημευτική φορολόγηση οικοπέδων-απρόσοδων ακινήτων, πρόστιμα, κατασχέσεις, πλειστηριασμοί και ποινές φυλάκισης. Ρύθμιση για έκπτωση 20% στα ξενοίκιαστα. Δικαστικές προσφυγές κατά του ΕΝΦΙΑ. Πρόταση της ΠΟΜΙΔΑ για συλλήβδην μειώσεις αντικειμενικών αξιών και συντελεστών εμπορικότητας σε όλη τη χώρα
2. Αγοραπωλησίες ακινήτων: Φόρος υπεραξίας, μείωση φόρου μεταβίβασης – τεκμηρίου αγοραστή.
3.Φορολογία εισοδήματος, αδυναμία εκχώρησης ανείσπρακτων μισθωμάτων στο Δημόσιο, ηλεκτρονική κατάθεση μισθωτηρίων, τεκμήρια διαβίωσης.
4. Πρόταση ΠΟΜΙΔΑ για αποποινικοποίηση αδυναμίας πληρωμής φόρων και εκχώρηση ακινήτων.
5. Ταχεία διαδικασία απόδοσης μισθίου κατά δύστροπων ενοικιαστών, παρέμβαση ΠΟΜΙΔΑ σε προτάσεις για αλλαγή της στον νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.
6. Νόμος απελευθέρωσης των εμπορικών μισθώσεων. Επιτροπές Διακανονισμού Μισθωμάτων.
7. Οικοδομή και κτηματαγορά στην Ελλάδα. Τι άλλαξε και τι πρέπει ακόμη να αλλάξει; Αγοραπωλησίες ακινήτων για άδεια παραμονής, μίσθωση κατοικιών ως τουριστικών καταλυμάτων.
8. «Ηλεκτρονική ταυτότητα» κτιρίου. Περιοδικές επιθεωρήσεις στα υπάρχοντα κτίρια της χώρας.
9. Διαχείριση κτιρίων, νέα ρύθμιση για αυτονομία φυσικού αερίου, οφειλές συνιδιοκτητών.
10. «ΠΟΜΙΔΑ-ΙΝΤΕRAMERICAN»: Πρόγραμμα «ομαδικής» ασφάλισης των κτιρίων των μελών μας.
Θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήσεις μελών για μισθωτικά, φορολογικά και τεχνικά θέματα.