Μισθώσεις Ακινήτων

Διαχείριση Κτιρίων

Περισσότερα


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο Interamerican

MAIN PAGE

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 22.11, 12 μ. στον ΑΣΤΕΡΑ, ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΙΑΤΗ

02-11-2015 10:53:43 Η ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ, ιδρυτικό μέλος της ΠΟΜΙΔΑ, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην ΕΤΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των μελών της και όλων των ενδιαφερομένων ιδιοκτητών ακινήτων της Αχαΐας, την ΚΥΡΙΑΚΗ, 22α NOEMBΡIOY 2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 12 μ. στο ξενοδοχείο "ΑΣΤΗΡ" των Πατρών, στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου «FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – 18ο MONEY SHOW ΠΑΤΡΑΣ», με τα εξής θέματα:
* Τρίτο μνημόνιο: Η κατεδάφιση της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας συνεχίζεται ακάθεκτη!
* Ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση των υπαρχόντων κτιρίων: το κλειδί για την ανάπτυξη της οικοδομικής δραστηριότητας και της οικονομίας! Θα βοηθήσει το Κράτος;
* Πολλαπλή ετήσια φορολόγηση της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας με 3,2 δις ΕΝΦΙΑ + Συμπληρωματικό Φόρο, φορολόγηση απρόσοδων και εκτός σχεδίου ακινήτων.
* Επερχόμενη αύξηση φορολογίας μισθωμάτων, στον αέρα η φορολογία ανείσπρακτων.
* Εμπορικές μισθώσεις και μισθώσεις κατοικιών, αντιμετώπιση δύστροπων ενοικιαστών.
* Τρόποι και μέθοδοι οικονομικής θέρμανσης – κλιματισμού των κτιρίων.
* Προστασία πρώτης κατοικίας, τραπεζικά δάνεια, υπερχρεωμένα νοικοκυριά, κίνδυνος για κατασχέσεις & πλειστηριασμούς ακινήτων.
* Διαχείριση πολυκατοικιών, κοινόχρηστες δαπάνες, διαφορές συνιδιοκτητών.
* Ασφάλιση κτιρίων, περιεχομένου και κοινοχρήστων χώρων & εγκαταστάσεων πολυκατοικιών. Πρόγραμμα ασφάλισης κτιρίων μελών ΠΟΜΙΔΑ-INTERAMERICAN.
ΟΜΙΛΗΤΕΣ:
1.Καθ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ, Βουλευτής, τ. Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής.
2.ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΜΠΕΛΙΩΤΗΣ, φοροτεχνικός, μέλος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
3.ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, μηχανολόγος-μηχ/κός, ενεργειακός Σύμβουλος ΠΟΜΙΔΑ.
4.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΚΟΣ, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, μέλος του Δ.Σ της Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων Ν. Αχαΐας (Ε.Ι.Α.Ν.Α).
5.ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ, Δικηγόρος, Πρόεδρος της Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων Ν. Αχαΐας (Ε.Ι.Α.Ν.Α), ειδική Γραμματέας της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α.
6. ΝΙΚΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ, υπεύθυνος προγράμματος ασφάλισης κτιρίων μελών ΠΟΜΙΔΑ
Στα πλαίσια της άνω Συνέλευσης θα διενεργηθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ε.Ε., σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού της Ενώσεως.
Τις εργασίες της εκδήλωσης, στην οποία έχουν προσκληθεί και θα παραστούν οι αρχές, οι βουλευτές και οι φορείς του Ν. Αχαΐας, θα συντονίσει ο κ. ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΔΙΑΣ, Πρόεδρος της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α και της Διεθνούς Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων (UIPI).