Μισθώσεις Ακινήτων

Διαχείριση Κτιρίων

Περισσότερα


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο Interamerican

MAIN PAGE

Εκλεισε ο κύκλος των σεμιναρίων ΠΟΜΙΔΑ! Ραντεβού ξανά τον Οκτώβριο!

11-07-2017 13:52:19 Με ιδιαίτερη επιτυχία και πανηγυρικό τρόπο έκλεισε ο κύκλος των ενημερωτικών σεμιναρίων της ΠΟΜΙΔΑ αυτής της περιόδου στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων της, Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, 4ος όροφος, με παρόντες τους Αντώνη Μουζάκη, Ορέστη Σειμένη, Ηλία Χατζηγεωργίου και τον δασολόγο σύμβουλο της ΠΟΜΙΔΑ κ. Λευτέρη Καραπιδάκη ως κύριους εισηγητές, και με τα εξής επίκαιρα θέματα:

Εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ 2017. Δηλώσεις φόρου εισοδήματος 2017. Φορολογία ακίνητης περιουσίας. Φορολογικοί έλεγχοι επί δικαιοπραξιών ακινήτων.

Νέες ρυθμίσεις στις αντιρρήσεις κατά των αναρτήσεων των δασικών χαρτών. Εισηγητές ο Δασολόγος κ. Λευτέρης Καραπιδάκης.
Ανείσπρακτα ενοίκια. Εμπορικές μισθώσεις - Μισθώσεις κατοικιών. Εισηγητής ο δικηγόρος κ. Στράτος Παραδιάς.
Αγωγές μείωσης μισθώματος εμπορικών μισθώσεων. Διαφορές συνιδιοκτητών πολυκατοικιών – κοινόχρηστα – «αυτονόμηση» στη θέρμανση πολυκατοικιών. Εισηγητής ο δικηγόρος κ. Αναστάσιος Βάππας.
Ολες οι νέες σημαντικές ρυθμίσεις για τις τουριστικές μισθώσεις! Εισηγητής ο δικηγόρος κ. Γιώργος Χριστόπουλος.
Νέα ΚΥΑ για την αδειοδότηση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Εισηγητής ο Πολιτικός Μηχανικός κ. Μάνος Κρανίδης.
Ασφάλιση Κτιρίων. Νέες βελτιώσεις στο πρόγραμμα ασφάλισης κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ –INTERAMERICAN. Εισηγητής ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης του προγράμματος ασφαλιστικός σύμβουλος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Νίκος Κεχαγιάογλου.
Την εκδήλωση συντόνισε ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτος Παραδιάς, που ενημέρωσε και για όλη την τρέχουσα επικαιρότητα των θεμάτων των ιδιοκτητών ακινήτων.

Παρακολούθηση - Δήλωση συμμετοχής: Η παρακολούθηση και το έντυπο ενημερωτικό υλικό της ΠΟΜΙΔΑ είναι δωρεάν για όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη των σωματείων της ΠΟΜΙΔΑ αλλά και όσους εγγραφούν μέλη κατά την προσέλευσή τους (συνδρομή 2017: 40€). Συνιστούμε πάντοτε στους ενδιαφερομένους να δηλώσουν εδώ συμμετοχή στη Γραμματεία της ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15, mail@pomida.gr ή fax 210 3252470 και να προσέλθουν εγκαίρως στην αίθουσα του σεμιναρίου για εξασφάλιση θέσης.

Ο επόμενος κύκλος σεμιναρίων που θα αρχίσουν από τον Οκτώβριο, θα ανακοινωθεί εγκαίρως από την ιστοσελίδα μας.