Μισθώσεις Ακινήτων

Διαχείριση Κτιρίων

Περισσότερα


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο Interamerican

MAIN PAGE

Τεχνικό σεμινάριο ΠΟΜΙΔΑ την Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017, 5 μμ στα γραφεία μας

09-10-2017 11:42:57 Μετά την αποδοχή και σημαντική επιτυχία της σειράς των πρόσφατων ενημερωτικών σεμιναρίων της ΠΟΜΙΔΑ, διοργανώνουμε το φθινόπωρο του 2017 δύο θεματικά σεμινάρια:

Πέμπτη 5η Oκτωβρίου 2017: ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ:

*Μέτρα και τρόποι εξοικονόμησης ενέργειας στα κτίρια,

*Θέρμανση και “αυτονόμηση” στις πολυκατοικίες,

*Ηλεκτρονική «Ταυτότητα» κτιρίων,

*Νέα διαδικασία τακτοποίησης αυθαιρέτων, ακυρότητα μισθώσεων.

*Ελεγχος σεισμικής τρωτότητας κτιρίων,

*Δασικοί χάρτες - Εθνικό Κτηματολόγιο,

*Διατηρητέα και ιστορικά κτίρια,

*Αδειοδότηση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

*Αντισεισμική ασφάλιση κτιρίων στο ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης κτιρίων μελών "ΠΟΜΙΔΑ-INTERAMERICAN".

Στο σεμινάριο θα παραστεί και ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γιώργος Στασινός και οι πρόεδροι και εκπρόσωποι και άλλων φορέων της κτηματαγοράς.

Πέμπτη 7η Δεκεμβρίου 2017: ΝΟΜΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Εορτασμός της 10ης Δεκεμβρίου ως Διεθνούς Ημέρας Ιδιοκτησίας (UIPI International Property Day)- H ιδιοκτησία ως ανθρώπινο δικαίωμα - απαλλοτριώσεις - δεσμεύσεις ακινήτων (περιβαλλοντικές, πολεοδομικές, αρχαιολογικές, διατηρητέα κλπ.), μισθώσεις (επαγγελματικές, κατοικιών, AirBnB κλπ.), δυστροπία ενοικιαστών, αναπροσαρμογή μισθωμάτων, δικαιολογητικά σύνταξης συμβολαίων κλπ.

Β. Ανοιξη 2018: 3 φορολογικά σεμινάρια μαζί με όλα τα επίκαιρα θέματα:

Πέμπτη 1η Μαρτίου 2018

Πέμπτη 3η Μαίου 2018

Πέμπτη 7η Ιουνίου 2018.

Τα σεμινάρια διεξάγονται από τις 5 έως τις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων της ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, 4ος όροφος. Τις εργασίες συντονίζει ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτος Παραδιάς, που θα ενημερώνει και για όλη την τρέχουσα επικαιρότητα των θεμάτων των ιδιοκτητών ακινήτων. Για τις εξελίξεις στο Πρόγραμμα Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ – INTERAMERICAN θα ενημερώνει ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης του Προγράμματος ασφαλιστικός σύμβουλος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Νίκος Κεχαγιάογλου.

Παρακολούθηση - Δήλωση συμμετοχής: Η παρακολούθηση και το έντυπο ενημερωτικό υλικό της ΠΟΜΙΔΑ είναι δωρεάν για όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη των σωματείων της ΠΟΜΙΔΑ αλλά και όσους εγγραφούν μέλη κατά την προσέλευσή τους (ετήσια συνδρομή: 40€*). Συνιστούμε στους ενδιαφερομένους να δηλώνουν συμμετοχή στη Γραμματεία της ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15, mail@pomida.gr ή fax 210 3252470 και να προσέρχονται εγκαίρως για εξασφάλιση θέσης.