Μισθώσεις Ακινήτων

Διαχείριση Κτιρίων

Περισσότερα


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο Interamerican

MAIN PAGE

ΕΤΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ ΤΗΝ 19η NOEMBΡIOY 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 12 μ. ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΑΣΤΗΡ" ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

06-11-2017 09:40:47 Η ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ, ιδρυτικό μέλος της ΠΟΜΙΔΑ, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην ΕΤΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των μελών της και όλων των ενδιαφερομένων ιδιοκτητών ακινήτων της Αχαΐας, την ΚΥΡΙΑΚΗ, 19η NOEMBΡIOY 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 12 μ. στο ξενοδοχείο "ΑΣΤΗΡ" των Πατρών, στο πλαίσιο του οικονομικού πολυσυνεδρίου «FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – 20ο MONEY SHOW ΠΑΤΡΑΣ», με κεντρικό θέμα: «Ο ρόλος του θεσμού της ιδιοκτησίας ως ανθρώπινου και συνταγματικού δικαιώματος, και ως παράγοντα ανάπτυξης» και με τα εξής επί μέρους θέματα:

Αντισυνταγματική και αντιαναπτυξιακή η υπερφορολόγηση της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας με ΕΝΦΙΑ 3,2 δις + συμπληρωματικό φόρο, φόρο εισοδήματος, αλληλεγγύης κλπ.
Νέες αντικειμενικές αξίες ακινήτων, ΕΝΦΙΑ ή νέος (οικογενειακός) ΦΑΠ;
Δασικοί χάρτες, διαδικασία εκδίκασης ενστάσεων και λειτουργίας Επιτροπών.
Νέος πολεοδομικός νόμος. Νομιμοποίηση αυθαιρέτων, Ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου,
Εθνικό Κτηματολόγιο: Αρχισε η «δήμευση» των αδήλωτων ακινήτων! Κατάργηση Υποθηκοφυλακείων και λειτουργία νέων κτηματολογικών Γραφείων στο Νομό Αχαϊας.
Ενεργειακή & λειτουργική αναβάθμιση των υπαρχόντων κτιρίων. Τρόποι-μέθοδοι οικονομικής θέρμανσης – κλιματισμού. Πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ»
Εμπορικές μισθώσεις και μισθώσεις κατοικιών, αντιμετώπιση δύστροπων ενοικιαστών.
Διαχείριση πολυκατοικιών, διαφορές συνιδιοκτητών, μονομερής αυτονόμηση από την κεντρική θέρμανση.
Προστασία πρώτης κατοικίας, τραπεζικά δάνεια, υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
Ασφάλιση κτιρίων, Πρόγραμμα ασφάλισης κτιρίων μελών ΠΟΜΙΔΑ-INTERAMERICAN.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ
Ο κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ, Βουλευτής Ηλείας Ν.Δ., τ. Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
*ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, μηχανολόγος-μηχ/κός, Δρ.ΜΙΤ, ενεργ. Σύμβουλος ΠΟΜΙΔΑ
*ΟΡΕΣΤΗΣ ΣΕΪΜΕΝΗΣ, Οικονομολόγος-Φοροτεχνικός - Συγγραφέας.
*ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΚΟΣ, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, μέλος του Δ.Σ της Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων Ν. Αχαΐας (Ε.Ι.Α.Ν.Α).
*ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, Αντιπρόεδρος Ενωσης Αμίσθων Υποθηκοφυλάκων Ελλάδας
*ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ, Δικηγόρος, Πρόεδρος της Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων Ν. Αχαΐας (Ε.Ι.Α.Ν.Α), ειδική Γραμματέας της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α.
*ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ, Δικηγόρος Πατρών.
*ΝΙΚΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ, υπεύθυνος προγράμματος ασφάλισης κτιρίων μελών ΠΟΜΙΔΑ.
Τις εργασίες της εκδήλωσης, στην οποία έχουν προσκληθεί και θα παραστούν οι αρχές, οι βουλευτές και οι φορείς του Ν. Αχαΐας, θα συντονίσει ο κ. ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΔΙΑΣ, Πρόεδρος της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α και της Διεθνούς Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων (UIPI).

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κυριακή Αθανασιάδη Περικλής Καραγεωργόπουλος