Μισθώσεις Ακινήτων

Διαχείριση Κτιρίων

Περισσότερα


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο Interamerican

MAIN PAGE

ΗΜΕΡΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ & νομικό σεμινάριο την Πέμπτη, 7.12.2017, 5 μμ στα γραφεία ΠΟΜΙΔΑ

29-11-2017 14:45:17 Μετά την πρόσφατη επιτυχία και του τεχνικού σεμιναρίου μας, η ΠΟΜΙΔΑ διοργανώνει την Πέμπτη, 7η Δεκεμβρίου 2017, και ώρα 5.00 – 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων της, Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, ΝΟΜΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με κεντρικό θέμα του τον επίσημο Εορτασμό της 10ης Δεκεμβρίου ως Διεθνούς Ημέρας Ιδιοκτησίας (UIPI International Property Day) - "H ιδιοκτησία ως ανθρώπινο δικαίωμα", και τα εξής επί μέρους θέματα:*Η ακίνητη ιδιοκτησία ως ανθρώπινο δικαίωμα και η φορολογική "κατάργησή" του στην Ελλάδα, από τον Πρόεδρο του ΔΣΑ κ. Βασίλη Αλεξανδρή.

*Ο Γολγοθάς των δικαιολογητικών σύνταξης συμβολαίων ακινήτων, από τον Πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργο Ρούσκα.

* H «δήμευση» των αδήλωτων ακινήτων στο Εθνικό Κτηματολόγιο, από την Υποθ/κα Π. Φαλήρου κα Ιωάννα Τζινιέρη, εκ μέρους της Ενωσης Αμίσθων Υποθηκοφυλάκων.

*Η νομοθεσία των μισθώσεων ακινήτων στην Ελλάδα / Αυτονόμηση από την κεντρική θέρμανση πολυκατοικιών, από τον Πρόεδρο ΠΟΜΙΔΑ Δικηγόρο κ. Στράτο Παραδιά.

*Δεσμεύσεις διατηρητέων κτιρίων από τον Πρόεδρο του Παν. Συλλόγου Ιδιοκτητών Διατηρητέων Κτιρίων & Μνημείων Αρχιτέκτονα κ. Νίκο Χαρκιολάκη.

*Απαλλοτριώσεις - δεσμεύσεις ακινήτων, από τον Δικηγόρο κ. Αναστάσιο Βάππα, Μέλος Δ.Σ. ΠΟΜΙΔΑ.

*Βραχυχρόνιες Τουριστικές Μισθώσεις ακινήτων, από τον Δικηγόρο κ. Γιώργο Χριστόπουλο, Γ.Γ. ΕΝΙΒΟΠΑ

* Η δυστροπία ενοικιαστών και η αντιμετώπισή της, από τη Δικηγόρο Αθηνών κα Βασιλική Παραδιά.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ 2018

Επίσης την άνοιξη 2018 θα διεξαχθούν 3 φορολογικά σεμινάρια μαζί με όλα τα επίκαιρα θέματα:

Πέμπτη 1η Μαρτίου 2018

Πέμπτη 3η Μαίου 2018

Πέμπτη 7η Ιουνίου 2018.

Τα σεμινάρια διεξάγονται από τις 5 έως τις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων της ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, 4ος όροφος. Τις εργασίες συντονίζει ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτος Παραδιάς, που θα ενημερώνει και για όλη την τρέχουσα επικαιρότητα των θεμάτων των ιδιοκτητών ακινήτων. Για τις εξελίξεις στο Πρόγραμμα Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ – INTERAMERICAN θα ενημερώνει ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης του Προγράμματος ασφαλιστικός σύμβουλος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Νίκος Κεχαγιάογλου.

Παρακολούθηση - Δήλωση συμμετοχής: Η παρακολούθηση και το έντυπο ενημερωτικό υλικό της ΠΟΜΙΔΑ είναι δωρεάν για όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη των σωματείων της ΠΟΜΙΔΑ αλλά και όσους εγγραφούν μέλη κατά την προσέλευσή τους (ετήσια συνδρομή: 40€*). Συνιστούμε στους ενδιαφερομένους να δηλώνουν συμμετοχή στη Γραμματεία της ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15, mail@pomida.gr ή fax 210 3252470 και να προσέρχονται εγκαίρως για εξασφάλιση θέσης.