Μισθώσεις Ακινήτων

Διαχείριση Κτιρίων

Περισσότερα


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο Interamerican

MAIN PAGE

ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ;

29-05-2007 13:18:26 «Θα πέσουν οι τιμές των ακινήτων;»

Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί όσους ανέβαλαν την απόφαση για αγορά, ποντάροντας στην επερχόμενη κάμψη. Τα στελέχη του χώρου- κτηματομεσίτες, κατασκευαστές, εργολάβοι - αποφεύγουν να δώσουν κατηγορηματική απάντηση. Ωστόσο συγκλίνουν στην ακόλουθη διπλή πρόβλεψη: Γενικευμένη πτώση τιμών δεν αναμένεται να υπάρξει καθώς το κόστος της οικοδομής συνεχίζει να αυξάνει. Το πόσο κοστίζει ένα διαμέρισμα σήμερα είναι ένα βασικό κριτήριο για τον καθορισμό της τιμής πώλησης από τους κατασκευαστές.
Ακόμη κι αν πωλούν ένα διαμέρισμα που έχει κτισθεί πριν από 3 ή 4 χρόνια, λαμβάνουν υπόψη τους το «κόστος αντικατάστασης». Δηλαδή, τους κατασκευαστές δεν τους ενδιαφέρει μόνο το πόσα βγάζουν από την πώληση ενός διαμερίσματος, τους απασχολεί και το πόσο θα τους κοστίσει να κατασκευάσουν άλλο ένα αντίστοιχο.
Σε σημείο καμπής λοιπόν βρίσκεται η κτηματαγορά ύστερα από 10 χρόνια διαρκούς ανόδου των τιμών και μεγάλης ζήτησης για κάθε είδους ακίνητα σε όλη τη χώρα.

ΠΗΓΗ: Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Ένθετο Οικονομία, 20 Μαϊου 2007,αρθρογράφος: Θάνος Τσίρος