Μισθώσεις Ακινήτων

Διαχείριση Κτιρίων

Περισσότερα


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο Interamerican

MAIN PAGE

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ

07-01-2010 12:14:31 Η ΠΟΜΙΔΑ συμμετέχει τόσο στην Κεντρική Επιτροπή Συντονισμού για τη μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος της χώρας μας, στην οποία προεδρεύει ο Υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, όσο και στις επιτροπές Φορολογίας Εισοδήματος και Κεφαλαίου - Περιουσίας, που άρχισαν τις εργασίες τους τη Δευτέρα 28.12. Η προσπάθεια των εκπροσώπων μας θα είναι να μην επιβαρυνθούν υπέρμετρα οι ιδιοκτήτες ακινήτων, με πολλαπλούς φόρους τους οποίους δεν θα έχουν καμιά δυνατότητα να πληρώσουν. Η κυβέρνηση προτείνει την επαναφορά του ληστρικού ετήσιου ΦΜΑΠ, χωρίς δηλώσεις αλλά με αυτόματη βεβαίωση (όπως το ΕΤΑΚ) και με πολλαπλάσιους προοδευτικούς φορολογικούς συντελεστές, του φόρου κληρονομιάς - γονικής παροχής, χωρίς να έχει προσδιορίσει ποιό είναι το ύψος της "μεγάλης περιουσίας" ή οι φορολογικοί συντελεστές. Η ΠΟΜΙΔΑ επιμένει ότι δεν νοείται "μεγάλη περιουσία" κάτω από 1.000.000 ευρώ!

Στην ιστοσελίδα του Υπ. Οικονομικών αναρτήθηκαν για "διαβούλευση" οι κυβερνητικές προτάσεις για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.
Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να καταθέσουν τα σχόλιά τους σε πολλές φορολογικές ενότητες όπως φορολογία κεφαλαίου, εισοδήματος, αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής κλπ.

Συνιστούμε στα μέλη μας να διαβάσουν προσεκτικά τις προτάσεις αυτές στην ιστοσελίδα www.opengov.gr/minfin/? και να διατυπώσουν τις απόψεις τους.

ΠΗΓΗ : Ιστοσελίδα ΠΟΜΙΔΑ