Μισθώσεις Ακινήτων

Διαχείριση Κτιρίων

Περισσότερα


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο Interamerican

MAIN PAGE

"Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΦΕΣΑΤΖΗ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΝΕΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ! ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΝΟΙΚΙΩΝ - ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ - ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ. ΣΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΜΕΧΡΙ 28.3.2014!!!

27-03-2014 13:22:42 Οι προτάσεις της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής, που ανατρέπουν κάθε έννοια απλοποίησης και επιτάχυνσης, είναι περιληπτικά οι εξής:
*Δίμηνη προθεσμία "πληρωμής" από την κοινοποίηση εξωδίκου (αντί 15θήμερης)!
*Κοινοποίηση εξωδίκου και σε κάθε επόμενη δυστροπία!
*Κατάργηση άμεσης εκτελεστότητας της διαταγής απόδοσης!
*Δυνατότητα εκτέλεσής της μετά 30 ημέρες (αντί 20)!
*Μεταφορά (επαναφορά) της αρμοδιότητας για τις μισθώσεις με μηνιαίο μίσθωμα άνω των 400 ευρώ στα Μονομελή Πρωτοδικεία!
Τα δραματικά πρακτικά αποτελέσματα των προτεινομένων αλλαγών θα είναι τα εξής:
Α. Αύξηση του χρόνου απαλλαγής από τέτοιους "ενοικιαστές" από 2, σε έως και 5 - 6 μήνες, στη διαδικασία διαταγής απόδοσης, και σε ένα (1) περίπου έτος στην κανονική διαδικασία ακροατηρίου!
Β. Διπλασιασμός των εξόδων των ..."φεσίβλητων" ιδιοκτητών, λόγω διπλών κοινοποιήσεων και μεταβίβασης της αρμοδιότητας σε δικαστήριο με πολύ μεγαλύτερο κόστος δίκης!
Οι καταστροφικές αυτές αλλαγές με τις οποίες διευκολύνονται και ουσιαστικά επιβραβεύονται οι κάθε είδους κακοπληρωτές, θα γονατίσουν κυριολεκτικά τους ιδιοκτήτες που βρίσκονται αντιμέτωποι με εκ προμελέτης και κατ΄επάγγελμα κακοπληρωτές και μοιραία θα ανοίξουν το δρόμο σε αυτοδικίες. Ειναι απορίας άξιο πως από έμπειρους επιστήμονες διατυπώθηκαν τέτοιες απαράδεκτες προτάσεις, που μας γυρίζουν 20 περίπου χρόνια πίσω (!), ενώ οι ρυθμίσεις που εισήχθησαν με τον νόμο 4055/2012 για τη "Δίκαιη δίκη και την εύλογη διάρκειά της" είχαν αποδειχθεί απόλυτα επιτυχείς στην πράξη! Οι προτάσεις αυτές είναι σε δημόσια διαβούλευση μέχρι 28 Μαρτίου 2014, στα εξής links:
http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=5472 (γενικές παρατηρήσεις)
http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=5470 (άρθρο 14)
http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=5467 (άρθρα 615 & επόμενα)