Μισθώσεις Ακινήτων

Διαχείριση Κτιρίων

Περισσότερα


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο Interamerican

MAIN PAGE

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΛΟΓΩ ΕΝΦΙΑ - ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ "ΞΕΠΛΥΜΑ" ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ & ΕΝΦΙΑ: Η ΠΟΜΙΔΑ ΚΡΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΟΣΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΕΝΦΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ!

19-05-2016 20:36:39 Ζευγάρι ηλικιωμένων ιδιοκτητών κινδυνεύει άμεσα να χάσει την πρώτη κατοικία του (παλιά μονοκατοικία στο Ψυχικό) σε πλειστηριασμό, λόγω σωρευμένων οφειλών από τη φορολογία κατοχής (ΦΑΠ, ΕΕΤΗΔΕ/ΕΕΤΑ, ΕΝΦΙΑ) των τελευταίων ετών. Οι οφειλές αυτές δεν προέκυψαν από την αδιαφορία ή ασυνέπεια του ζευγαριού απέναντι στις φορολογικές του υποχρεώσεις, αλλά από αντικειμενική αδυναμία καθώς το ετήσια εισόδημά του είναι μικρότερο από τον ΕΝΦΙΑ που του επιβάλλεται. Μιά θλιβερή ιστορία που ανέδειξε το ρεπορταζ του MEGA, η οποία δυστυχώς δεν είναι η μόνη, γιατί θα ακολουθήσουν χιλιάδες,
Η υπερφορολόγηση της ακίνητης περιουσίας, σε συνδυασμό με τη δημευτική φορολογία τύπου ΦΑΠ (βάσει της «αντικειμενικής» αξίας), όπως αυτή επιβάλλεται σήμερα μέσω του συμπληρωματικού φόρου του ΕΝΦΙΑ, παράγει, δυστυχώς, αυτά τα τραγικά αποτελέσματα, καθώς και ποινική δίωξη για μη καταβολή ληξιπρόθεσμων χρεών, αν η οφειλή υπερβαίνει τις 100.000€, (άρθρο 71 παρ. 2, Ν. 4337/17.10.2015) ή για "διακεκριμένη περίπτωση μη καταβολής χρεών", με κατώτερο όριο ποινής τα τρία έτη για ποσά άνω των 200.000€, με παράλληλη δέσμευση πάσης περιουσίας από την "Αρχή κατά της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα"! Αίτημα της ΠΟΜΙΔΑ ήταν και παραμένει η αποποινικοποίηση οφειλών από ΕΝΦΙΑ και φόρο κληρονομιάς, και η κατάργηση του συμπληρωματικού φόρου του ΕΝΦΙΑ, ώστε να αποκατασταθεί η φορολογική λογική και δικαιοσύνη.
Το θέμα των κατασχέσεων και πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας λόγω οφειλών ΕΝΦΙΑ ανέδειξε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ Στράτος Παραδιάς, δηλώνοντας "Σήμερα στο Ψυχικό, αύριο στο Χαλάνδρι, μεθαύριο στο Μπραχάμι και σε λίγο σε όλη τη χώρα..."
Δείτε στο διαδικτιακό κανάλι YOUTUBE της ΠΟΜΙΔΑ όλες τις σχετικές αναφορές και εκπομπές.
Η ΠΟΜΙΔΑ προσκαλεί κάθε ιδιοκτήτη ακινήτου που έχει υποστεί κατάσχεση ακινήτου του ή του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη λόγω οφειλών ΦΑΠ-ΕΕΤΗΔΕ-ΕΕΤΑ-ΕΝΦΙΑ, να μας ενημερώσει σχετικά με μήνυμά του στο mail@pomida.gr ή στο fax 2103252470.