Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Ν. Αχαϊας
Μιαούλη 43-45, 26 222, Πάτρα
Τηλ: 2610 622800, Fax: 2610 622700
Ενημερωτικά σεμινάρια και εκδηλώσεις της ΠΟΜΙΔΑ

 

ΝΟΜΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ, ΠΕΜΠΤΗ, 7.11.2019, Γραφεία ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15

Η ΠΟΜΙΔΑ προσκαλεί τα μέλη των σωματείων της την Πέμπτη, 7η Νοεμβρίου 2019, και ώρα 5.00 – 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων της, Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, σε ΝΟΜΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ για τα εξής τρέχοντα θέματα:

*Μισθώσεις ακινήτων στην Ελλάδα, από τον Πρόεδρο της ΠΟΜΙΔΑ Δικηγόρο κ. Στράτο Παραδιά. 

*Δικαιολογητικά σύνταξης συμβολαίων ακινήτων, ο Γολγοθάς των «πωλητών», από τον Πρόεδρο των Συμβολαιογράφων κ. Γιώργο Ρούσκα.

* Τα προβλήματα της κτηματογράφησης, από την Υποθηκοφύλακα Π. Φαλήρου κα Ιωάννα Τζινιέρη, εκ μέρους της Ενωσης Αμίσθων Υποθηκοφυλάκων.

*Δεσμεύσεις διατηρητέων κτιρίων, από την Γεν. Γραμματέα του Παν. Συλλόγου Ιδιοκτητών Διατηρητέων Κτιρίων & Μνημείων νομικό κα Μαργαρίτα Θωμάκου.

*Μεταφορά συντελεστή δόμησης, από το Δικηγόρο κο Αθανάσιο Καρέλα, τ. Πρόεδρο του Παν. Συλλόγου Ιδιοκτητών τίτλων Μ.Σ.Δ.  

*Απαλλοτριώσεις - δεσμεύσεις ακινήτων, από τον Δικηγόρο κ. Αναστάσιο Βάππα, Μέλος Δ.Σ. ΠΟΜΙΔΑ.

*Βραχυχρόνιες Τουριστικές Μισθώσεις κατοικιών, από τον Δικηγόρο κ. Γιώργο Χριστόπουλο, Γ.Γ. ΕΝΙΒΟΠΑ

* Η δυστροπία ενοικιαστών και η νομική αντιμετώπισή της, από τη Δικηγόρο κα Βασιλική Παραδιά

*Τα επόμενα ενημερωτικά σεμινάρια της ΠΟΜΙΔΑ θα διεξαχθούν την Πέμπτη, 2 Απριλίου και την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020, από 5.00 - 7.30 μμ. στα γραφεία μας.

*Το Ετήσιο Συνέδριο της Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων Αχαίας θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ Πατρών την Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019, στις 12 μ..

*Το 37ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ  θα διεξαχθεί το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020, στις 10 π.μ. στην Αίθουσα ΕΡΜΗΣ του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, Αθήνα.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ

Η παρακολούθηση και το έντυπο ενημερωτικό υλικό της ΠΟΜΙΔΑ είναι δωρεάν για όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη των σωματείων της ΠΟΜΙΔΑ και όσους εγγραφούν μέλη κατά την προσέλευσή τους (ετήσια συνδρομή: 40€). 

Ο χρόνος διεξαγωγής των σεμιναρίων μας γνωστοποιείται έγκαιρα μέσω της στήλης νέων της ιστοσελίδας μας, και με ηλεκτρονικό μήνυμα προς τα μέλη μας. H ημέρα διεξαγωγής τους είναι πάντοτε Πέμπτη (συνήθως την 1η Πέμπτη κάθε δεύτερου μήνα). Αρχίζουν στις 5 μμ. ακριβώς και διαρκούν έως τις 7.30 μμ.  Τα ειδικότερα θέματα κάθε σεμιναρίου προγραμματίζονται ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες της ενημέρωσης των μελών μας και της επικαιρότητας γενικότερα.

Στα μέλη μας που ενδιαφέρονται για τα σεμινάριά μας συνιστούμε τα εξής:

*Να συμβουλεύονται τακτικά τις ειδήσεις της ιστοσελίδας μας ως προς τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους.

*Να δηλώνουν εγκαίρως συμμετοχή σ΄αυτά, ώστε να έχουμε εικόνα της προσέλευσης.

*Να προσέρχονται εγκαίρως προς εξασφάλιση θέσης, λόγω του περιορισμένου χώρου, αλλά και του ότι τα σεμινάρια αρχίζουν πάντοτε στις 5 ακριβώς! 

Επιμέλεια κειμένων - Κυριακή Αθανασιάδη, Πάτρα